Profi költöztetés csomagolás szolgáltatással

2021.01.21

Költöztetés csomagolással

Mire figyelj oda a költöztetés során?

Amikor költöztető céget keresel az ingóságok becsomagolására, majd költöztetésére, nyilván fontos számodra a kényelem, de ezzel párhuzamosan megnövekedhetnek a költségek is.

Hazánkban főleg a várandós kismamák, elfoglaltabb üzletemberek, illetve idősebb megrendelők kérik a költöztetés csomagolással szolgáltatást, mivel számukra fontosabb a nyugalom és a biztonságos szállítás, mint a felmerülő költségek.

Velük ellentétben vannak olyanok is, akik a költöztetés előtt saját maguk végzik el az ingóságaik becsomagolását, hiszen ezzel amellett, hogy időt spórolnak - még a költöztetés költségein is faraghatnak.

Költöztetés csomagolással külföldön

Tőlünk nyugatabbra nem is kérdéses, hogy a költöztetéssel/csomagolással megbízott költöztető cég végzi el a háztartási eszközök, bútorok, egyéb ingóságok becsomagolását. Bár azt hozzá kell tennünk, hogy a Nyugat-európai ügyfelek gyakorlatilag könnyebben megengedhetik maguknak ezt a szolgáltatást, mivel ott magasabbak a fizetések.

Azt tapasztaljuk, hogy már idehaza is növekszik azoknak a megrendelőknek a száma, akik már megengedhetik maguknak, és igénylik is a költöztetés csomagolással szolgáltatást.

A költöztetést dobozos teherautóval, illetve ponyvás teherautóval végezzük az ügyfelek igényei alapján.

Jó tanács: fontos azt is megemlítenünk, hogy az utólagos félreértések elkerülése miatt a készpénzt, az ékszereit, valamint az egyéb személyesebb ruhadarabjait például a fehérneműit tartsa magánál a költöztetés ideje alatt.

Nagy előnye a költöztetés csomagolással szolgáltatásnak, hogy az előre csomagolt ingóságokkal szemben az Advetico, akkor is felelősséget vállal a dobozokban lévő ingóságok épségéért, ha a doboz nem sérült, mivel teljesen megbízunk költöztető munkatársaink tudásában és tapasztalatában.

Biztosíthatjuk kedves megrendelőinket afelől is, hogy a csomagolással ellátott ingóságok megfelelő védelemben lesznek a dobozon belül is.

Kinél érdemes igénybevenni a költöztetés csomagolással szolgáltatást?

Az Advetico vállal költöztetést helyben, valamint országszerte, vagy akár nemzetközileg is. Mi adjuk a rakodó munkaerőt is. Ha arra van igénye a megrendelőnek a költöztetés csomagolással is megoldható, rugalmasak vagyunk, bútorok szét- és összeszerelését is vállaljuk elérhető áron. Előző cikkünkhöz kattints ide: antik szekrény költöztetése erkélyről.

Kérj ajánlatot költöztetés/csomagolás szolgáltatásra munkatársunktól!

+36-20-397-31-39