Mit takar a gyors, és szakszerű költöztetés-lomtalanítás szolgáltatás hazánkban?

2020.12.22

Egy emberöltő alatt gyakran kerülhet az átlagember olyan szituációba, amikor egyik ingatlanból kell költözködnie egy másik ingatlanba, legyen itt szó lakótelepi lakásról, vagy családi házról.

Az ingatlanok tulajdonosai ekkor tapasztalják azt, hogy mennyi régi, vagy megunt dologra nincs már szükségük a mindennapokban.

Beszélünk itt például a gyerekek kinőtt ruháiról, játékairól, vagy esetleg egy üzemképtelen műszaki eszközről.

Ekkor fordulhat meg a tulaj fejében a lomtalanítás szolgáltatás igénybevételének a gondolata. Az Egerben található fuvarozó vállalkozás nagyon kedvező áron kínálja a lomtalanítás-költöztetés szolgáltatást, melynek megrendelésével te biztonságosan és gondok nélkül megszabadulhatsz azoktól az ingóságaidtól, amikre már nincs szükséged.

Heves-megyei cégünk már évek óta foglalkozik lomtalanítással, és csak megbízható szakemberekkel dolgozunk együtt.

Így a lakás-és ház tulajdonosoknak nem kell idegeskedniük a bútoraik, illetve a pianójuk, zongorájuk épsége miatt, vagy egyéb más nem kívánatos tárgyaik miatt, hiszen csak megmutatják miket kell felpakolni az autóra és a költöztető csapatunk végzi is a dolgát.

Úgy dolgozunk, hogy neked semmit nem kell megfognod, vagy cipekedned. Erős fizikummal rendelkező munkatársaink vállalják a lépcsőzést, a nehéz tárgyak megragadását és a megfelelő technikával való mozgatását, felrakodását a fuvarozó járművünkre.

A megrendelőnek nem kell testerejével közreműködni a költöztetésben, hiszen ez egy nem mindennapi nehéz fizikai munka, amire nem is mindenki alkalmas.

Hívj minket: +36-20-397-3139

Ezt azért is hangsúlyozzuk, mivel csak speciálisan erre a munkára kifejlesztett szállító eszközökkel lehetséges a bútorok szállítása, a zongora szállítás, illetve a háztartási eszközök megfogása, majd az autóra pakolása. Persze ezt is csak úgy, hogy a járművön lévő ingóságok is biztonságosan legyenek rögzítve a szállítás ideje alatt.

A megfelelően rögzített áruszállításra azért is nagy hangsúlyt kell fektetnie a költöztető cégnek, mivel egy közúti ellenőrzés során rendőrségi büntetőcsekket kaphat az, aki nem szakszerűen rögzíti a dolgokat az áruszállító járműn.

Ha erre figyel a profi lomtalanító vállalkozás, akkor nem csak a büntetést kerülheti el, hanem az esetlegesen bekövetkező baleseteket is, amely például származhat abból, ha valami lerepül az autóról menet közben.

Járművek műszaki állapota

Az sem mindegy, hogy a fuvarozó-szállító cég milyen gépjárművekkel szállítja el a bútorokat.

Ugyanis csak kifogástalan műszaki paraméterekkel rendelkező, 100%-ban biztonságos tehergépkocsikkal lehet ezt a szolgáltatást végezni.

A lomtalanító munkatársaink a munkavégzés során különös tekintettel vannak a munkavédelmi előírásokra, hiszen csak megfelelő tapadást biztosító védőkesztyűben, valamint modern biztonsági hevederrel rögzítik és fogják meg a nehezebb tárgyakat, majd pakolják fel a járműveink rakodóterébe.

Te is éppen költöztetés, lomtalanítás előtt állsz ? Ne hezitálj, és hívd munkatársunkat, majd egyeztessetek időpontot, hogy átbeszéljétek a költöztetés részleteit!

+36-20-397-3139