Milyen egy profi költöztető cég?

2020.12.10

Milyen gondok adódhatnak egy költöztetés során ?

Amíg a bútor, zongora, pianínó, vagy páncélszekrény költöztetésekor a korábbi helyéről az új helyére kerül eltelhet egy kis idő. Ekkor pedig nem mindegy, hogy az ingatlan tulajdonosok értékei, milyen állapotban érkeznek meg az új helyükre.

Te is éppen költöztetésen töröd a fejed?

Gyakran előforduló hiba az, hogy a költöztetéshez az emberek a barátjaikat, ismerőseiket hívják segítségül.

Ez azért lehet súlyos hiba, mert a nehéz tárgyak megfogását, mozgatását, majd a teherautóra rakását nem végezhetik hozzá nem értő személyek, hiszen megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül ez személyi sérülésekhez vezethet.

Azt is fontos megemlíteni, hogy mivel az ismerősök, rokonok nem ismerik a megfelelő fogástechnikát - a lépcsőházakban, liftekben, falak sarkain károkat okozhatnak.

Mire kell odafigyelni költöztetéskor?

Például megfelelő rutin és szakértelem nélkül, a sarkaknál megfogott bútorzat, páncélszekrény, pianínó, vagy súlyos zongora nagyon könnyen ráeshet a delikvens lábaira cipelés közben.

Ez a hiba pedig súlyos sérüléseket, húzódást, csonttörést, roncsolódást idézhet elő a végtagokon.

Ebből is láthatod, hogy ekkor mennyire a háttérbe szorul a költöztetés lomtalanítás biztonságos kivitelezése. Amellett, hogy az önkéntes költöztető megsérül, gyorsan kórházba is kell vinni, és még a tárgyak is megsérülhetnek, vagyis kár keletkezik a költöztetés során.

A hétköznapi emberek nem alkalmasak az ilyen típusú fizikai munkavégzésre, mivel a hirtelen mozdulatoktól sérülhet a kezük, a hátuk, a derekuk, a nyakuk, a válluk, és a cipekedés alatt még a bokájuk is kifordulhat, súlyosabb esetben az inak, az izom is szakadhat.

Profi költöztető cég megbízásával elkerülhetőek a balesetek

Az amatőrökkel ellentétben egy több éves rutinnal rendelkező költöztető cég csakis, megfelelő szállító eszközökkel és profi csapattal végzi az ingóságok költöztetését, szállítását.

Nagyon fontos szempont a bútorszállító cég részéről a sokéves tapasztalat, a referencia, és a megfelelő technika kivitelezése a költöztetés folyamán.

A bútorszállítók olyan eszközöket használnak, mint pl. a heveder, vagy hám, amely segítségével a hozzáértő költöztető szakember elkerüli a sérüléseket, hiszen a gerincoszlopát, derekát kímélve egyenlő mértékű terhelés jut erre a részre.

Ezzel pedig garanciát vállal a költöztető cég arra, hogy a nehéz fizikai munkavégzés alatt a bútorok, zongora, vagy pianínó épségét kockára tenné, illetve a munkatársak egészségét veszélyeztetné.

Ha számodra is fontos a profizmus és a megbízhatóság, akkor TE se kockáztass, hanem keresd a legjobb költöztetőket!

+36-20-397-3139