Mennyibe kerül a lomtalanítás?

2020.12.16

Senki nincs könnyű helyzetben, aki lakás, ház, iroda, vagy akár telephely lomtalanításra-költöztetésre keres megbízható fuvarozó céget, hiszen ember legyen a talpán az, aki kitudja választani a legmegfelelőbb költöztető céget a Google találati listájáról.

Hogyan találj kedvező árú lomtalanítás szolgáltatást?

Igaz milyen jó lenne az, ha te saját magad megtudnád oldani a lomtalanítást?

A legtöbb esetben azonban az a valóság, hogy olyan nagyméretű, széles, és súlyos bútorokat, berendezési tárgyakat, zongorát, pianínót kellene mozgatnod és szállítani, ami egy átlag ember személyi autójával szinte lehetetlen küldetésnek tűnne.

Ekkor jön a képbe a profi költöztető cég, akinek a munkatársai attól sem rettennnek vissza, ha törékeny, és eszmei szempontból rendkívül értékes tárgyakat kell biztonságosan megemelniük, mozgatniuk, majd elszállítaniuk az adott helyről.

Egy lakás, vagy iroda kipakolása közben te is sokat tehetsz azért, hogy a költözés minél simábban és probléma mentesen legyen kivitelezhető.

Például a lomtalanítás-költöztetés során érdemes már jó előre átgondolnod, hogy mi az, amit mindenképpen magaddal szeretnél vinni, illetve melyek azok a tárgyak, amelyek már nincs szükséged, és inkább landoljanak a kukában.

Persze ekkor azt is figyelembe kell venned, hogy mennyi holmival, milyen szállító járművel és hová fogsz költözködni, legyen itt szó belföldi bútorszállításról, nemzetközi költöztetésről, iroda költöztetésről, vagy csak egy kisebb lomtalanításról.


Lomtalanítás árak

A lomtalanítás ára nagyban függ attól, hogy mennyi mindent kell elszállítani, hány költöztető munkatársra van szükség a pakoláshoz, rakodáshoz, illetve hány munkaórát vesz igénybe a lomtalanítás. Persze az is egy fontos szempont, hogy kiket bízol meg a költöztetéssel.

Milyen előnyökkel jár, ha az Adveticót választod lomtalanításra?

Sosem mondunk vissza munkát. Nálunk nincs olyan, hogy lerobbant az autó, vagy egy kolléga megbetegedett.

Akkor is elvégezzük a költöztetést-lomtalanítást, ha ez számunkra sokkal megterhelőbb. Nem hagyunk cserben senkit, még akkor sem, ha valaki messzebbre költözik, és közben adódik egy műszaki problémánk. 

Ebben az esetben lecseréljük a szállító járművet, átpakolunk, és még aznap leszállítjuk a költöztetés tartalmát.

Fontos, hogy pontos mennyiséget adjanak meg a költöztetést igénylő megrendelők, hogy megfelelő méretű teherautóval tudjunk kiszállni. Hiába kerül kevesebbe a költöztetés, ha nem fér fel minden az autóra.

Ügyfeleink folyamatosan igényelhetnek tőlünk kedvezményes fuvarokat Pest megyéből, vagy Pest megyébe, ugyanis össze tudunk kötni több kisebb tartalmú (1 db bútoros) szállításokat is egy útra. Ezekre a szolgáltatásokra hatalmas akciókat tudunk adni.

Ezzel kapcsolatos szolgáltatásaink a következők:

Budapest (és környéke) - Eger szállítás

Eger - Budapest (és környéke) szállítás

Budapest (és környéke) - Gyöngyös, Mezőkövesd, Miskolc, Füzesabony...szállítás

Annak érdekében, hogy a lomtalanítás-költöztetés gyorsan és gördülékenyen menjen, hívd munkatársunkat és kérj árajánlatot!

+36-20-397-3139