Blog 

Senki nincs könnyű helyzetben, aki lakás, ház, iroda, vagy akár telephely lomtalanításra-költöztetésre keres megbízható fuvarozó céget, hiszen ember legyen a talpán az, aki kitudja választani a legmegfelelőbb költöztető céget a Google találati listájáról.

Rendkívül jó áron vásárolhat dobozt az Advetico-tól, sőt költözés után a még használható dobozokat vissza is vásároljuk Öntől! Árakkal kapcsolatban érdeklődjön emailben vagy telefonon! A dobozok átvehetőek Egerben a Cifrakapu u 162. szám alatt.

Amennyiben Önnek csak 1-2 bútort, tárgyat kellene Eger-Budapest vagy Budapest-Eger, Debrecen-Eger, Nyíregyháza-Eger útvonalon szállítani, és rugalmas az időpont kapcsán, úgy kedvezményes árban tudunk szállítani. Hívjon vagy kérjen árajánlatot emailben!

Örömmel értesítjük leendő ügyfeleinket, hogy flottánk új "kombinácója" 32 köbméter raktérrel rendelkezik, ezáltal 90 nm-es lakások komplett költöztetése lehetséges!

Mi nem egyszerű fuvarosok vagyunk! Nem Józsi Bá' vagyunk a szomszédból a platós kocsijával, aki "egy ötösér" átviszi az Ön cuccait a város másik végébe.